Bajnok utcai luxus

home staging bajnok utca

Legújabb munkám egy gyönyörűen felújított belvárosi, 100nm-es luxus lakás felkészítése volt. Az ingatlant régóta hirdetik, már csökkentették az árát is, de nem sikerült értékesíteni. A tulajdonos szerette volna a legkisebb összegből otthonossá tenni ezt az álomotthont, amiben üresen nem igazán látták meg a lehetőséget a vevők, pedig egy igazán igényesen és különlegesen kivitelezett lakásról van szó. A bútorbérlést ajánlottam ügyfelemnek, mint opció, így csak néhány kisebb dekorációt vásárolt meg.
Nézzétek meg az előtte/utána képeket.

12. kerület Győri út

győri úti lakás

Ez az 56 nm-es lakás gyönyörűen felújított állapotban volt.
A tulajdonosa bútorozatlanul hirdette, de az érdeklődők nem látták meg benne a kimagasló lehetőséget, így nem kapott rá komoly vételi ajánlatot, ekkor döntött úgy, hogy megkeres engem.
A bútorok nagy része már rendelés alatt állt, így néhány bútor, dekorok beszerzése és styling/ fotózás előkészítése tartozott a feladataim közé.
A fotózást követően egy részletes hirdetési szöveget készítettem. A korábban hirdetett eladási árat megemeltük 2 M Ft- al.

Az ingatlan december 30- án lett meghirdetve és december 31- én már vevőre is talált!

Igazán örülök, mert a koronavírus miatt jelenleg lelassult ingatlanpiacon, EGY NAP alatt sikerült vevőt találni ennek a gyönyörű otthonnak, ezt tudja a home staging!

Nézd meg az előtte/ utána fotókat!

5 perces Home Staging – Vidéki családi otthon

IMG 0087

Ezt a közel 130nm-es vidéki családi házat évekig árulták ingatlanosok sikertelenül. A ház jó állapotban volt, de régóta nem lakták már, így a tulajdonos, aki egy kedves barátom, szerette volna mielőbb értékesíteni. Felajánlottam, hogy megnézem mi lehet a gond, miért nincs még csak érdeklődő sem a házra már egy éve. Az ingatlanos által készített fotók minősíthetetlenek voltak, lehúzott redőnyök, fél bútorok, ezek látszódtak a szép házból a képeken. Az ingatlanban néhány dolgot átpakoltam, dekorációkat raktam ki, illetve telefonnal készítettem néhány képet, ahol látszódtak a ház előnyös tulajdonságai, amikből korábban semmit nem mutattak meg a képek. (pl: világos és tágas terek, felújított állapotú, nagy teraszos stb.) A profi fotózás elhalasztódott, így írtam egy részletes hirdetési szöveget és ideiglenesen a saját képeimmel kezdtük hirdetni a házat. Magasabb eladási árat javasoltam mint a korábbi ingatlanos által kalkulált ár volt. Rögtön megindult az érdeklődés a hirdetésre, 3 hét alatt adtuk el az ingatlant, alku nélkül, ingatlanos segítsége nélkül. Az újdonsült vevő azt mondta, beleszeretett a teraszos, hintaszékes képbe az interneten. 🙂

Nagypolgári elegancia

glam home style

Ez a VI. kerületi 61nm-es ingatlan felkészítése a koronavírus ideje alatt kezdődött.
A teljes felújítást, tervezést, bútorok beszerzését én végeztem. Az alaprajzi újragondolás után kialakítottunk egy plusz félszobát a régi konyhából, valamint a kamrából egy plusz WC-t. A koronavírus őszi berobbanása alatt fejeződött be a felújítás. Sajnos a vírus hatása nagyon érződik a belvárosi ingatlanpiacon. Eltűntek a külföldi befektetők a piacról, valamint sokan kertes házba költöznek a belvárosi ingatlanukból. Szeptemberben kezdtük az ingatlan hirdetését, több ingatlanos is azt tanácsolta, hogy árat kell csökkenteni, ezt a lakást lehetetlen lesz a meghirdetett áron eladni, de mi bíztunk a Home Stagingben és a munkánkban. Igazunk is lett: az ingatlan 10 nap alatt ELKELT , teljes bútorzattal, piaci ár felett!

Panellakás újragondolása

panel lakas

Ennél a jó állapotú ingatlannál, a klasszikus Home Staginget alkalmaztam. Kisebb javítások majd festést követően egy költségtakarékos bútorozás és dekoráció következett. A profi képek után rá sem lehetett ismerni az eredeti, bohókás színvilágú lakásra. Piaci ár fölé áraztuk be a lakást és néhány nap alatt alku nélkül sikerült is eladni.

VI. kerületi dizájn lakás

IMG 7398

Ezt a 6. kerületi ingatlant alapjaitól gondoltuk át és építettük újra. Kihasználatlan nagy előszoba, aprócska hálószoba és egy sötét, ablaktalan konyha volt ebben az 57nm-es lakásban . Belsőépítész partnerem által megterveztünk egy modern életteret.
A konyha az előszobába került, a felesleges válaszfalakat elbontottuk és egy hatalmas nappali és tágas hálószoba került kialakításra.
Az egyébként kitűnő adottságú, világos lakás célcsoportja a fiatal korosztály volt, így egy modern, stílusos otthont hoztunk létre.

Minigarzon Budán

minigarzon

17nm-es lakást kialakítani, berendezni mindig nagy kihívás.
Az ingatlan tulajdonosa akkor keresett meg, amikor már a felújítás közepén jártak.
Beépített bútorokkal, ötletes megoldásokkal egy igazán élhető teret alakítottak ki ezen az aprócska helyen. A terveket átnézve még egy mini étkezősarkot terveztem pluszba a lakásba.
Bútorok, dekorációk beszerzése és styling után a profi fotózás itt sem maradhatott el. Óriási érdeklődés fogadta a hirdetést. Az ingatlan a meghirdetett ár felett kelt el, néhány nap alatt, teljes bútorzattal.

12. kerületi álomotthon

hegyvideki lakas

Egy budai lakás Home Stagingjével bíztak meg. A lakás már felújítás alatt volt, így a színek, bútorok kiválasztása és beszerzése, valamint a styling tartoztak a feladataim köré. Egy világos, letisztult egy hálós, gardróbszobás csinos lakás került a piacra. Teljes bútorzattal vásárolták meg.

Nagypolgári lakás újjáépítése

001 1 scaled

VI. kerület szívében egy 95nm-es Podmaniczky utcai lakás ingatlanfejlesztéssel kombinált Home stagingjét készíthettem el. A lakás elosztása nem illeszkedett a mai kor igényeihez, egybenyíló szobák, aprócska konyha ,1 fürdőszoba , kihasználatlan terek jellemezték.
Belsőépítész partnerem segítségével létrehoztunk egy kitűnő alaprajzi elrendezést. A lakást szó szerint alapjaitól építettük fel, a legtöbb helyen még a falak is megújultak. A végeredmény tökéletes 3 hálószobás, amerikai konyhás, 2 fürdőszobás modern otthont eredményezett. A környéken lévő hasonló ingatlanokhoz képest 15%-al magasabb áron került eladásra.