Rólam

Szia, Dobos Timi vagyok, home stager, a  Glam Home Style alapítója, a Magyar Home Staging Egyesület tagja.

Elmesélem a személyes történetemet, a megismerkedésemet a home staging világával.

Saját tulajdonú, üres ingatlanunk több hónapnyi sikertelen értékesítése kapcsán találkoztam először a Home Staging-el. A lakás felújított volt, minden érdeklődőnek nagyon tetszett, de végül nem kaptunk rá vételi ajánlatot. Ekkor kezdtem el a Home Staging-el foglalkozni, sokat olvasni róla.
Majd egy HS ügynökséget bíztam meg az ingatlanunk felkészítésével. Ez nagyon sikeres volt, néhány hét alatt, sokkal magasabb áron kelt el a lakás, mint ahogy azt korábban hirdettem sikertelenül. Párhuzamosan elkezdtem Home Staging képzésekre járni, az itt tanultak közel álltak hozzám.

Divat területen dolgoztam, így mindig is fontos volt számomra a design, a styling, így rögtön szerelmese lettem a szakmának. Ezt követően kezdtem én is hivatásszerűen foglalkozni a Home staging-gel. A divatszakmában szerzett értékesítési, illetve stílustanácsadói tapasztalatomat sikeresen tudom alkalmazni a lakások felkészítésénél. Munkáim során igyekszem mindig a vevőt helyezni a középpontba, hogy egy olyan ingatlanba sétálhasson be, amiből már nem akar többé máshova hazamenni.

végigkísérlek az ingatlaneladás útján

Dobos Tímea Home Stager
A felkészítések alkalmával rengeteg tapasztalatot szereztem, így téged is végigkísérlek az ingatlaneladás útján, amennyiben te is szeretnéd a lehető legmagasabb áron eladni ingatlanodat! Ha látod a home staging-ben rejlő hatalmas lehetőséget, hajlandó vagy némi pénzt és időt szánni a siker érdekében, akkor keress bizalommal! Nyugodtan vedd fel velem a kapcsolatot akkor is, ha még bizonytalan vagy, esetleg kérdéseid lennének a munkámmal kapcsolatban!