Rólunk

Az egyszerűség a legvégső aprólékosság.

Leonardo da Vinci

Glam
HOme Style

Szia, Timi vagyok. Saját tulajdonú, üres ingatlanunk több hónapnyi sikertelen értékesítése kapcsán találkoztam először a Home Staging-el. A lakás felújított volt, minden érdeklődőnek nagyon tetszett, de végül nem kaptunk rá vételi ajánlatot. Ekkor kezdtem el a HS-el foglalkozni, sokat olvasni róla.
Majd egy HS ügynökséget bíztam meg az ingatlanunk felkészítésével. Ez nagyon sikeres volt, néhány hét alatt, sokkal magasabb áron kelt el a lakás, mint ahogy azt korábban hirdettem sikertelenül. Párhuzamosan elkezdtem Home Staging képzésekre járni, az itt tanultak közel álltak hozzám.

glam home style
Divat területen dolgoztam, így mindig is fontos volt számomra a design, a styling, így rögtön szerelmese lettem a szakmának. Ezt követően kezdtem én is hivatásszerűen foglalkozni a Home staginggel. A divatszakmában szerzett értékesítési, illetve stílustanácsadói tapasztalatomat sikeresen tudom alkalmazni a lakások felkészítésénél. Munkáim során igyekszem mindig a vevőt helyezni a középpontba, hogy egy olyan ingatlanba sétálhasson be, amiből már nem akar többé máshova hazamenni.
mirror
041
053

A felkészítések alkalmával rengeteg tapasztalatot szereztem így ügyfeleimet könnyedén segíteni tudom az ingatlaneladás útján, pénzt és időt spórolva nekik.