Hungária körút – home staging

hungária körút home staging

Ennek a felújított hangulatos kis lakásnak az eladásra való felkészítésével bízott meg tulajdonosa. Az ingatlan teljesen felújított állapotban volt, csak egy tisztasági festést igényelt. Bútorozva is volt, a bútorok egy részétől megszabultunk, hogy szellősebb, tágasabb legyen a tér.
A fiatal célcsoport számára rendeztem, stylingoltam be.
A profi fotókkal meghirdetett ingatlanra hatalmas érdeklődés érkezett néhány nap alatt, több vételi ajánlat is érkezett. Így végül az 5. napon talált vevőre a lakás, a hirdetési ár FELETT.
Fotó: Jedloczki Jenő

Panellakás újragondolása

IMG 0138 1

Ennél a jó állapotú ingatlannál, a klasszikus Home Staginget alkalmaztam. Kisebb javítások majd festést követően egy költségtakarékos bútorozás és dekoráció következett. A profi képek után rá sem lehetett ismerni az eredeti, bohókás színvilágú lakásra. Piaci ár fölé áraztuk be a lakást és néhány nap alatt alku nélkül sikerült is eladni.

I. kerületi siker sztori

IMG 0597 1 scaled

zükség van a home staging-re! Miben tért el a szokásos munkáimtól ez a felkészítés?  Nem a tulajdonos bízott meg, hanem egy ingatlanos barátom. Ez a magas minőségben felújított, kiváló lokációval rendelkező, nagyon jól árazott ingatlan, kb 9 hónapja volt piacon, részben bútorozottan. Több iroda is hirdette, de nem érkezett rá vételi ajánlat. 
Az ingatlanos barátomat ajánlották a tulajdonosnak. Ő meglátta a lehetőséget az ingatlanban, így megkért engem, hogy minimális költségvetésből stagingeljem meg az ingatlant. Béreltünk néhány dekorációt és bútort, tényleg csak minimális szinten, hogy megmutassuk mennyire otthonos és hívogató tud lenni ez a gyönyörű lakás.
Tényleg apró változtatások voltak ezek, de a staging eredményeként folyamatosan jöttek az érdeklődők és 7 hét alatt megérkezett az írásos vételi ajánlat is, az ingatlan vevőre talált!
Fotó: Basics Zoltán/ H36 ingatlaniroda

VII. kerületi kislakás

IMG 0360

Ennek az ingatlannak a megbízásával  egy ingatlanforgalmazó cég keresett meg, már a felújítás vége felé jártak, amikor felvették velem a kapcsolatot. Nagyon rövid idő állt rendelkezésemre, hogy felkészítsem az ingatlant és beszerezzünk mindent (körülbelül 10 nap), de szeretem a kihívásokat így természetesen elvállaltam. Az ingatlan belvárosi, földszinti elhelyezkedése miatt, fiatal célcsoportnak lett berendezve.Alacsony költségvetésből dolgoztam, részben bérelt bútorokkal. Az ingatlan hat hét alatt megtalálta új tulajdonosát. 

Jászai Mari tér

IMG 9721

Ezt a gyönyörű 13. kerületi ingatlant, eladásra készítettem fel.
A felújítás vége felé bízott meg a tulajdonos a munkával. Így még lehetőségem volt módosítani néhány dolgot a felújítás befejezése előtt(tapéta, konyhabútor, lámpák).
Mivel elég sok eladó lakás volt ezen a környéken, mindenképpen a minőségre törekedtünk a felújításkor és berendezéskor is.

Bajnok utcai luxus

home staging bajnok utca

Ezt a gyönyörűen felújított, részben bútorozott, 100nm-es luxus lakást régótta hirdették, mielőtt megkeresett volna tulajdonosa. Korábban már az árát is csökkentették, de nem sikerült értékesíteni.
A tulajdonos szerette volna a legkisebb összegből otthonossá tenni ezt az álomotthont, amiben üresen nem igazán látták meg a lehetőséget a vevők, pedig egy igazán igényesen és különlegesen kivitelezett lakásról van szó. A bútorbérlést ajánlottam ügyfelemnek, mint opció, így csak néhány kisebb dekorációt kellett megvásárolnia. A home staging után az ingatlan a korábbi hirdetési árhoz képest 11%-al magasabb áron talált vevőre, teljes bútorzattal. Nézzétek meg az előtte/utána képeket.

12. kerület Győri út

győri úti lakás

Ez az 56 nm-es lakás gyönyörűen felújított állapotban volt.
A tulajdonosa bútorozatlanul hirdette, de az érdeklődők nem látták meg benne a kimagasló lehetőséget, így nem kapott rá komoly vételi ajánlatot, ekkor döntött úgy, hogy megkeres engem.
A bútorok nagy része már rendelés alatt állt, így néhány bútor, dekorok beszerzése és styling/ fotózás előkészítése tartozott a feladataim közé.
A fotózást követően egy részletes hirdetési szöveget készítettem. A korábban hirdetett eladási árat megemeltük 2 M Ft- al.

Az ingatlan december 30- án lett meghirdetve és december 31- én már vevőre is talált!

Igazán örülök, mert a koronavírus miatt jelenleg lelassult ingatlanpiacon, EGY NAP alatt sikerült vevőt találni ennek a gyönyörű otthonnak, ezt tudja a home staging!

Nézd meg az előtte/ utána fotókat!

VI. kerületi dizájn lakás

IMG 7398

Ennek a 6.kerületi ingatlannak a teljes felújításásval és home stagingjével bíztak meg. Az ingatlan elosztása egyáltalán nem volt kedvező. Kihasználatlan nagy előszoba, aprócska hálószoba és egy sötét, ablaktalan konyha volt ebben az 57nm-es lakásban.
Belsőépítész partnerem által megterveztünk egy modern életteret. A konyha az előszobába került, a felesleges válaszfalakat elbontottuk és egy hatalmas nappali és tágas hálószoba került kialakításra. Az egyébként kitűnő adottságú, világos lakás célcsoportja a fiatal korosztály volt, így egy modern, stílusos otthont hoztunk létre.
A koronavírus sajnos szinte megbénította egy időre a belvárosi ingatlanpiacot. Nagyon gyakorinak számítottak a 15-20%-os alkuk a vételeknél. Ezt az ingatlant végül teljes bútorzattal sikerült ügyfelemnek eladnia. Itt is bebizonyosodott, hogy érdemes minőségi ingatlannal piacra kerülni.

Minigarzon Budán

minigarzon

17nm-es lakást kialakítani, berendezni mindig nagy kihívás.
Az ingatlan tulajdonosa akkor keresett meg, amikor már a felújítás közepén jártak.
Beépített bútorokkal, ötletes megoldásokkal egy igazán élhető teret alakítottak ki ezen az aprócska helyen. A terveket átnézve még egy mini étkezősarkot terveztem pluszba a lakásba.
Bútorok, dekorációk beszerzése és styling után a profi fotózás itt sem maradhatott el. Óriási érdeklődés fogadta a hirdetést. Az ingatlan a meghirdetett ár felett kelt el, néhány nap alatt, teljes bútorzattal.

12. kerületi álomotthon

hegyvideki lakas

Egy budai lakás Home Stagingjével bíztak meg. A lakás már felújítás alatt volt, így a színek, bútorok kiválasztása és beszerzése, valamint a styling tartoztak a feladataim köré. Egy világos, letisztult egy hálós, gardróbszobás csinos lakás került a piacra. Teljes bútorzattal vásárolták meg.